logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Disclaimer

  /  Disclaimer

DISCLAIMER

De website Dollemaat.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, passie en liefde samengesteld. Dollemaat behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover jou een mededeling te hoeven geven.

 

Gebruik van de Dollemaat-website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Hoewel Dollemaat zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van haar website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Dollemaat niet instaan voor wat jij verstaat onder juistheid (iedereen zijn eigen waarheid), volledigheid (want wat is uiteindelijk volledig?) en actualiteit (iedereen zo zijn eigen interesses) van de geboden informatie. Dollemaat garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren, maar streeft natuurlijk naar een goedwerkende website.

 

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer Dollemaat links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Dollemaat worden aanbevolen. Dollemaat aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is dan ook voor eigen risico, net zoals het gebruik van deze website voor eigen risico is. De informatie op dergelijke websites is door Dollemaat niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Dollemaat is verantwoordelijk voor haar eigen website, niet voor de websites van andere.

 

Copyright

© 2014-2019. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, is de informatie op deze website eigendom van Dollemaat.nl. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of andere onderdelen van deze website te kopiëren, te bewerken of te publiceren op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dollemaat.nl. Wil je een artikel vermelden op jouw site? Hartstikke leuk! Verzoeken kunnen gemaild worden naar info@dollemaat.nl

 

 

 

Mocht je nou een fout hebben ontdekt, laat dit ons dan weten via info@dollemaat.nl