logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Zalmkop

Basic is werkelijk gek op zalmkoppen. En ik? Ik word daar weer erg blij van omdat een zalmkop zoveel meer knaagwerk is voor een hond. Toch zie ik het voeren van een zalmkop niet als een volledige maaltijd, maar als vleesbot. Geef je een zalmkop, dan geef je die dag GEEN vleesbot.

Wel geef ik bij het voeren van een zalmkop, spiervlees erbij. Geen orgaanvlees, alleen spiervlees. Een zalmkop is erg vet, dat in combinatie met orgaanvlees kan ervoor zorgen dat je hond aan de race gaat. Een zalmkop + lijf geef ik daarom om die redenen ook niet in één keer. Het is gewoon TE vet. Mijn advies is daarom ook ‘weeg de zalmkop netjes af’ net zoals je ook met de vleesbotten doet. Een grammetje meer of minder maakt natuurlijk niet uit.

 

 

 

 

Belangrijke informatie

  • Zalmkop met eventueel zalmgraat is meer voor de gevorderde BARF-hond.
  • Zalm is een vette vis, rijk aan omega 3.

 

 

 

 

 

 

 


Foto’s


 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

Comments

  • Lizzy
    10 november 2014

    Hij geniet er goed van! Leuk!

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: