logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Voor wie het nog niet gezien heeft!

Je hond of kat eet er dagelijks van: ‘dierlijk bijproduct’. Een soort vlees dat geen vlees mag heten. We stellen een vraag die uw hond of uw kat zelf niet stellen kan. Wat bedoelt u met ‘dierlijke bijproducten?’ Vanavond in de herhaling: dierlijk bijproduct. Om 20.30 uur op NPO 3.


Lees ook mijn artikel: Terugblik, keuringsdienst van waarde ‘dierlijk bijproduct’.

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: