logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

K9 Natural op vakantie

Van de week kreeg ik een berichtje van Madeleine, een vriendin van mij met de vraag wat ze haar hond nou moest gaan voeren als ze op vakantie gaat volgend jaar. Ik word echt super blij van zulke vragen, het is fijn om te lezen dat mijn vrienden ook steeds bewuster worden en omgaan met de voeding voor hun hond.

Op aanraden van mij is zij laatst al overgestapt van brok naar KVV van het merk Darf. Ik ben dan ook beren trots op haar en ik vind het heerlijk om haar berichtjes te lezen over dat Sammie, zo heet haar hond, nu eindelijk weer graag wilt eten en zijn vacht er beter uit komt te zien en dat haar opvalt hoe wit tanden van een hond echt kunnen zijn.

Nu kan je er voor kiezen om je KVV of BARF producten mee te nemen op vakantie. Helaas is dit niet altijd mogelijk, dan zou je er voor kunnen kiezen om op locatie je KVV of BARF producten te kopen, maar ook is dat helaas niet altijd mogelijk. Wat nu?!

K9-Natural-Logo_web_3
K9 Natural
– De natuurlijke voeding, 2 diersoorten gevriesdroogd rundvlees of lamsvlees, met lange houdbaarheidsdatum, wat je dus gemakkelijk mee kan nemen op vakantie. Ik vind het persoonlijk wel erg duur en je moet er meer van geven dan wat er op de verpakking staat, maar verder lees ik er vele positieve verhalen over. Honden reageren er lichamelijk goed op, de ontlasting blijft mooi compact en de samenstelling ziet er naar mijn mening goed uit, wat voor mij dan weer een must is.

Deze producten bevatten geen kunstmatige toevoegingen, geen granen, mais, soja, rijst of gluten, geen conserveringsmiddelen en ze zijn geschikt voor puppy’s, volwassenen honden en senioren. De voeding bestaat uitsluitend uit verse, kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die de natuur van Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

 


 

De ingrediënten van K9Natural gevriesdroogd rundvlees
fotolam500gramnieuw-beef-250-250Vers rundvlees, botten, bloed, verse broccoli, bloemkool, wortels, rode bieten, kool, en andere seizoensgroentes, verse hele eieren inclusief eierschaal, vruchten (appel, bessen en andere seizoensvruchten), groene pens, hart, lever, nieren, knoflook, kabeljauwlever en -olie (een natuurlijk conserveringsmiddel)

 


fotolam500gramnieuw-lam-250-250

 

De ingrediënten van K9Natural gevriesdroogd lamsvlees
Vers lamsvlees, botten, bloed, verse broccoli, bloemkool, wortels, rode bieten, kool, en andere seizoensgroentes, verse hele eieren inclusief eierschaal, vruchten (appel, bessen en andere seizoensvruchten), groene pens, hart, lever, nieren, knoflook, kabeljauwlever en -olie (een natuurlijk conserveringsmiddel)

 


 

Vriesdrogen is een techniek waarbij water uit een product wordt verwijderd door het eerst te bevriezen en dan in zeer droge lucht of in vacuüm te laten verdampen, het voordeel hiervan is dat de belangrijkste bestanddelen in zijn geheel bewaard blijven. De gevriesdroogde producten hoef je niet koel te bewaren waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. Het enige wat je hoeft te doen bij het bereiden van de maaltijd is warm water (niet warmer dan 37 ° C) over de gevriesdroogde lamsvlees of rundvlees te gieten.

Wat voer jij jou hond als het voeren van BARF of KVV niet mogelijk is?

 

 

 


 

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

Comments

  • Lizzy
    28 november 2014

    Hoi Manon, mooi blog! Ik heb vorig jaar K9 meegenomen toen ik met de honden naar een hondenshow in Duitsland ging (ik vond het te lastig om met 3 honden op een hotelkamer te gaan zitten en daar kipkarkas te moeten geven). Het beviel prima. De honden aten het goed en poepte ook goed. Kortom, prima spul voor op vakantie!

  • Madeleine
    28 november 2014

    Super om te lezen! En weer bedankt voor je interessante blog

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: