logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Dit kocht ik bij de Action – hondenspeelgoed

Vroeger riep ik altijd ‘mocht ik later kinderen kunnen krijgen, dan zouden mijn kinderen nooit speelgoed krijgen waar geluid uitkomt’. Nu heb ik een hond, een hond die gek is van speelgoed waar geluid uit komt. Je kent het vast wel, van die piepspeeltjes. Basic vindt dat helemaal ge-wel-dig! En stiekem kan ik daar zo onwijs van genieten, tot op zekere hoogte natuurlijk..

 


 

 

 

Wij hebben in de loop der jaren best wel een leuke mand aan speelgoed verzameld. Vooral piepspeeltjes en trektouwen vallen hier goed in de smaak. Waar ik misschien wel het meest trots op ben is dat knuffel Bert nog steeds leeft. Basic heeft Bert gekregen toen hij nog een puppy was. Bert mist dan wel een halve wenkbrauw, but hé he’s stil alive .

 

 

 


 

Toen ik van de week bij de Action was zag ik dat ze nieuw hondenspeelgoed in het assortiment hadden liggen, helemaal te gek! Altijd kijk ik wel even bij de hondenspullen of er nog leuk hondenspeelgoed te koop is bij de Action en jawel, dit keer heb ik twee nieuwe pracht exemplaar aan hondenspeelgoed kunnen bemachtigen. Ik ben naar huis gegaan met een geweldig groot trektouw van 60 cm lang en een vervelend kwakend eend, of wat voor geluid dat ook moet voor stellen wat er uit dat ding komt.

 

 

 

Hondenspeeltouw 60 cm

Prijs 3,99 euro bij Action

Het duurde even voordat Basic de lol van deze touw inzag. Ondanks dat wij thuis vele hondenspeeltouwen in huis hebben, is deze touw met zijn 60 cm toch wel erg groot en zwaar. Basic kent dat zware gewicht niet, maar trekspelletjes ermee doen vindt hij gelukkig helemaal ge-wel-dig, ik trouwens ook! Het touw is zo groot dat ik kan genieten van het feit dat ik dit keer beter grip heb om de touw vast te kunnen houden en minder hoef op te letten dat mijn hand niet per ongeluk in zijn bek terecht komt.

 

 

 

 

 

Hondenspeelgoed 

Prijs: 3,99 euro bij Action

Dit hondenspeelgoed ‘eend’ is werkelijk hilarisch! Er komt namelijk een geluid (lees: vreselijk geluid) uit als de hond het piepspeeltje in zijn bek neemt, nee er komt geluid uit de eend zodra de hond het piepspeeltje los laat. Voor Basic was dat toch wel even wennen, maar wat heeft hij een lol met die eend. In Basic zijn dolle bui pakt hij de eend vast, springt, rent, alle kanten op en ondertussen beweegt hij zijn kaak op en neer zodat er onder zijn ge-ren en gespring een vreselijk geluid uit zijn bek komt. Het is oprecht genieten om je hond zoveel lol te zien hebben. Ik moet wel toegeven dat ik er overdag meer van geniet dan in de ochtend. In de ochtend grijp ik vrijwel altijd in voordat ik moordneigingen krijg.

 

 

 

 

 

 


 

 

Ik heb Basic van kleins af aan geleerd dat Basic niet aan dingen mag kauwen, niet aan mijn spullen, maar ook zeker niet aan zijn eigen spullen. Alle spullen wat ik in huis heb liggen zijn daar simpel weg niet voor gemaakt. Om dat kauw gedrag niet aan te moedigen, heb ik bij alles waar Basic vroeger maar aan kauwde, zonder iets te zeggen Basic uit de zogeheten prikkel vandaan gehaald en/of het desbetreffende voorwerp uit zijn bek gehaald. Ik heb Basic dan ook nooit iets gegeven waar hij wel op mocht gaan kauwen, ja kauwsnacks, maar dat gaf ik niet als vervanging voor iets wat hij deed wat niet mocht. En nu zijn honden natuurlijk niet dom, als je wilt kan je een hond alles leren wat je maar wilt. Toch heb ik er toen voor gekozen om die druk niet op mijn jonge hond te leggen en dat heeft er weer voor gezorgd dat wij in de loop der jaren een mooie mand vol  aan hondenspeelgoed hebben verzameld.

 


 

 

 

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: