logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Groente Happie 2

Groente happie 2
Aangemaakt voor 3 weken met 500 ml geitenmelk

 


 

Ingrediënten (van overgebleven restjes)

Knoflook
Pompoen
Peulen
Tauge
Witlof
Biet
Spitskool
Sperziebonen
IJsbergsla mix

 


Wees matig met koolsoorten. In grote hoeveelheden is dit niet bevorderlijk voor de schildklier.


 

Bereidingswijze

 1. Was de groenten en snijd alles in plakken.
 2. Maal de zachte groentes fijn met 250 ml geitenmelk in je blender of keukenmachine.
 3. Voeg daarna de harde groentes met de overige 250 ml geitenmelk erbij en maal nog even fijn.
 4. Vervolgens verwerk je de gemalen groentes in kleine bakjes en/of zakjes en vries ze in.

 


 

 

 

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

Comments

 • Tara
  13 november 2014

  Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is een prijs voor mensen met minder dan 200 volgers op hun blog. Je bent niet verplicht om de nominatie te accepteren, maar ik zou het erg leuk vinden om jouw feitjes en antwoorden op de vragen te lezen. De regels staan op mijn blog en ook mijn vragen voor jou kun je op mijn blog vinden. Op deze manier leren we elkaar als bloggers wat beter kennen.

  Liefs,
  Tara
  stylebytara.nl

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: