logo
Latest News

No posts were found.

21 Mar, Thursday
° C
Top

Homeopathie & Dier in het zonnetje

Vandaag wil ik graag Homeopathie & Dier in het zonnetje zetten, dit omdat ze deze week zijn begonnen met het online verkopen van (biologische) kant-en-klaar vers vlees (KVV) met wat rauw vlees (BARF) producten en gedroogde snacks. De producten zijn afkomstig van de volgende merken: Darf, Alroda & Meat4dogs.

 

Let op!

Het merk Meat4dogs is NIET biologische.

 

Wie is Homeopathie & Dier?

Willie Korte-Rinzema is oprichtster en eigenaar van Homeopathie & Dier. Daarnaast volgt Willie een 4,5 jarige HBO opleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort, welke ze in februari 2016 verwacht af te kunnen ronden. Willie is aangesloten bij de Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD). Voor  verdere vragen over bijvoorbeeld behandelingen voor je dier(en) verwijs ik je graag door naar haar website Homeopathie & Dier (klik hier).

 


 

“Mijn interesse in homeopathie loopt als een rode draad door mijn leven heen. Van huis uit gebruikten we homeopatische middelen voor het behandelen van allerlei klachten. Later heb ik zelf behandelingen mogen ervaren bij klassieke homeopaten, wat mij erg goed is bevallen.

Mijn ervaring met de klassieke homeopathie bij dieren heeft mij enthousiast gemaakt waardoor ik besloten heb te starten met de opleiding. Er is voor mij een wereld opengegaan over deze geweldige manier van behandelen, waar ik nog steeds enorm veel energie uit krijg en ook nog steeds verwonderd raak over de resultaten die hiermee behaald kunnen worden.” – Willie –

 


 

Willie heeft tijdens haar studie klassieke homeopathie dieper inzicht gekregen over gezondheid bij dieren. De juiste voeding is van essentieel belang om een dier gezond te houden/krijgen. Gelukkig worden ook steeds meer mensen hiervan bewust en stappen over op het voeren van vers vlees. Doordat dit goed aansluit bij de visie van de klassieke homeopathie, heeft haar doen besluiten zelf dit verkooppunt voor KVV/ BARF op te zetten met o.a. biologisch vers vlees. Nieuwsgierig naar de website van Homeopathie & Dier (klik hier)

 

Belangrijke informatie

  • Verkooppunt is in Emmeloord (Flevoland) en De Kiel (Drenthe)
  • Bestellingen kunnen alleen afgehaald worden in Emmeloord en De Kiel (op afspraak).

 

 


Disclaimer – Dit artikel bevat afbeeldingen van Willie Korte-Rinzema

'Het vlees in de kuip verhaal' Hoi ik ben Manon Plat, 27 winterjaren jong. Ik geloof in de kracht van de natuur met de kennis van nu. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben vastberaden, recht door zee en oprecht. Doormiddel van mijn blog hoop ik samen met mijn grootste trots 'Basic' de wereld voor honden een stukje mooier te maken <3

En, wat vind jij? Laat je horen.

%d bloggers liken dit: